Dec 19, 2010

Interactive Boxing Kit

Interactive Boxing Kit ini adalah alat tumbuk ala2 punching bag.Memandangkan puncing bag susah untuk dijumpai dan diangkat (berat), maka terciptanya alat ini yang mana menggunakan teknologi sekarang.


Alat ini adalah rekaan dari designer Damien Urvoy yang mana seorang Industrial Designer.Alat ini digunakan dengan cara aim cahaya yang keluar.Terdapat 10 program latihan yang disediakan dengan level latihan untuk semua jenis pengguna.


Terima kasih dengan saiz yang kecil memudahkan ia digunakan di rumah dan juga ianya tidak memerlukan wayar.Dijanakan dengan menggunakan battery.


Untuk mendapatkan kepuasan maksima,silalah berlatih dengan kawan serumah anda dan ianya boleh digunakan oleh semua jenis pengguna.


 Ni yang nak kena beli satu ni.Ley aku lepaskan geram ngn tenet yang amat lembap!!!.

video

Di atas ni merupakan video untuk mereka yang tengah pecah kepala mimikirkan entry apa la nak buat.Try it!!!

4 comments:

Hani Mynis said...

best nye kalo ade satu! mmg tgh ade mood nak tumbuk2 ni...nyamuk manyak kat sini!!

Abun said...

Tunbuk2 la bagi kuatkan tangan..heheheh

h A n Y S said...

best kalau ade 1! terasa nak punch muka org, punch je kat situ sambil byg muka dia! best..best..haha

Abun said...

A ah kan.bgs lagi kalu leyh d.load imej.Ley view muke yang kita rase nk pkl..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...